Contact NON-STOP

0734 515 000

Montaj cazane de incalzire

Rolul cazanelor de incalzire este acela de a produce apa fierbinte care apoi este folosita de un sistem de incalzire centralizata. Cazanele de incalzire pot fi situate in interiorul spatiului ce beneficiaza de incalzire sau in exterior, intr-o centrala termica.

In domeniul industrial, pentru incalzirea unui volum mare de apa se folosesc cu pregadere cazanele ignitubulare:

 • cazane de incalzire cu apa fierbinte si combustibil gazos
 • cazane de incalzire cu abur si combustibil gazos
 • cazane de incalzire cu apa fierbinte si combustibil lichid

Echipa noastra va pune la dispozitii servicii de montaj, intretinere si reparatii pentru toate aceste tipuri de cazane, serviciile fiind realizate de personal specializat, bine instruit si cu expertiza solida in mediul industrial.

Montaj tevi PPR industriale

PPR-ul este folosit intens in domeniul industrial pentru realizarea instalatiilor de apa calda, a celor de incalzire sau pentru realizarea instalatiilor de apa potabila. Acest material are o durata de viata lunga, o rezistenta foarte buna la presiune precum si o flexibilitate si izolare fonica deosebita.

In domeniul industrial, intalnim cu precadere lucrari realizate cu ajutorul:

 • tevilor PPR - PN 25
 • tevilor PPR cu insertie de fibra compozita - PN 20 sau PN 25

Avand o experienta indelungata in lucrul cu acest tip de tevi industriale (realizare plan si executie montaj) echipa noastra va pune la dispozitie serviciile sale ce asigura realizarea si finalizarea unor lucrari robuste si sigure pentru mediul dumneavoastra de productie.

Montaj teava neagra de incalzire

Teava neagra este folosita in domeniul industrial cu cu precadere pentru realizarea instalatiilor de apa, a celor de abur de joasa presiune precum si a celor de gaz metan.

Tipurile de teava neagra folosite uzual pentru lucrari industriale sunt:

 • teava neagra sudata
 • teava neagra usoara cu capete plane
 • teava neagra medie cu capete plane

Avand o experienta indelungata in lucrul cu acest tip de tevi industriale (realizare plan de montaj, executie montaj, intretinere si reparatii), echipa noastra va pune la dispozitie serviciile sale de inalt profesionalism ce asigura realizarea si finalizarea unor lucrari robuste si sigure pentru mediul dumneavoastra de productie.

Montaj tevi de scurgere

Montajulului tevilor de scurgere industriala este un proces complex ce necesita un nivel de ridicat de expertiza din partea celor care il executa. In mod uzual, proiectarea sistemului de tevi de scurgere pentru se realizeaza folosindu-se:

 • tevi PVC carosabile de diferite lungimi si diametre
 • tevi PP de diferite lungimi si diametre
 • elemente de legatura specifice, adaptate mediului ambiental si de temperatura

Echipa noastra are o vasta experienta in realizarea si intretinerea sistemelor de canalizare de complexitate medie si ridicata, putand asigura executia proiectului incepand cu faza initiala de proiectare a sistemului de tubulatura si terminand cu cea finala de testare si punere in functiune a acestuia in parametrii optimi.

Vopsire si izolare conducte de incalzire

Vopsirea si izolarea conductelor de incalzire este necesara atat din ratiuni estetice, in cazul vopsiri, cat si din ratiuni practice, in cazul izolarii termice a acestora.

Izolarea termica, realizata folosindu-se materiale si tehnici de izolare specifice fiecarui tip de conducta, este extrem de importanta in mediul industrial acest proces asigurand:

 • prelungirea duratei de viata a sistemului de incalzire
 • cresterea randamentului termic al instalatiei
 • reducerea numarului de incidente neplacute ce pot aparea in sistem din pricina deteriorarii, in urma schimburilor termice a tevilor sau elementilor de legatura

Puteti apela cu incredere la noi pentru realizarea acestor operatiuni repede si eficient, la timp pentru a evita orice fel de incidente neplacute si neprevazute care pot perturba procesul dumneavoastra de productie.

Cere o oferta pentru proiectul tau!

Ai nevoie de o echipa de instalatori profesionisti?

Contacteaza-ne 24/7 cu detalii despre proiectul tau:

0734 515 000

contact@expertinstalatiisanitare.ro